´

AJANKOHTAISTA

08.04.2020

YIT rakentaa asumisoikeusasuntoja Jyväskylään Avain Asunnoille

YIT toteuttaa Avain Asumisoikeus Oy:lle asuinkerrostalon Jyväskylässä. Asunto Oy Jyväskylän Ilmarinen on nelikerroksinen rakennus Äijälänrannassa, johon tulee 25 kpl asumisoikeusasuntoja, kooltaan 31–67 neliötä.

Asumisoikeusasuntojen rakentaminen alkaa huhtikuussa 2020, ja talo valmistuu tammikuussa 2021.

”Äijälänrantaan rakentuvat uudet asumisoikeusasunnot täydentävät Avain Asuntojen vahvaa markkinaosuutta Jyväskylässä. Tavoitteenamme on tarjota kohtuuhintaista asumista kasvavilla markkinoilla ja Jyväskylä on jo entuudestaan yksi painopistealueistamme”, kertoo Elias Kiviranta Avain Asunnoilta.

Asunto Oy Ilmarinen on 11. asuinkerrostalo, jonka YIT rakentaa alueelle. Äijälänrannan alue alkaa valmistua kokonaisuudessaan: enää toteutettavana Ilmarisen jälkeen on kaksi hanketta, joista toinen on viimeinen Jyväsjärven rantaan sijoittuva As Oy Jyväskylän Taivaankansi.

”Äijälänrantaan on muodostunut monipuolinen asuntokanta, jota täydentää Avain Asunnoille rakennettava asumisoikeuskohde Ilmarinen.  Viimeisen omaperustaisen tornitalon suunnittelu on käynnistetty ja rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä 2021 riippuen asuntomarkkinasta”, sanoo Marjaana Nissilä-Ryytty YIT:ltä.

Lisätietoja antavat:

Ville Mäenpää, toimitusjohtaja, Avain Rakennuttaja Oy, ville.maenpaa@avainyhtiot.fi

Marjaana Nissilä-Ryytty, yksikönjohtaja, Jyväskylä ja Mikkeli, YIT, puh. 050 5600 753, marjaana.nissila-ryytty@yit.fi

Arja Korhonen, viestintäpäällikkö, puh. 040 5545 806, arja.korhonen@yit.fi


VALITSE AJANKOHTAINEN