´

AJANKOHTAISTA

02.07.2020

Kaupunkilaisten liiteriverkosto laajeni Espooseen

Kierto- ja jakamistaloutta tukeva liiteriverkosto, laajeni Espoon Suurpeltoon. Nyt liitereitä, joista kaupunkilaiset voivat vuokrata itselleen erilaisia kodintarvikkeita, sähkötyökaluja ja puhdistuslaitteita mihin vuorokauden aikaan tahansa, löytyy Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Asuntosäätiö-konserni lanseerasi asukkailleen kierto- ja jakamistaloutta tukevan Asoliiterin keväällä 2018. Samana syksynä Asoliiteri palkittiin vuoden Isännöintiteko-palkinnolla.

Yhteistyö Asoliiterin taustalta löytyvän CoReorient Oy:n kanssa jatkuu edelleen. Uusin liiteri avattiin heinäkuun alussa Espoon Suurpellossa, kauppakeskus Suuriksen vieressä. Suurpellon liiterin myötä myös espoolaisilla on nyt mahdollisuus hyödyntää liiteripalveluita. Liiteripalvelut saa käyttöön vuoden jokaisena tuntina digisovelluksella.

– Lanseerasimme Asoliiterin aikanaan Helsingin Vuosaareen, koska meillä on alueella noin 900 asuntoa. Näimme, että se on sopiva paikka testata konseptia, jota on sittemmin kutsuttu myös kaupunkilaisten liiteriksi. Iloitsemme yhteistyöstämme kierto- ja jakamispalveluja kehittävän CoReorientin kanssa, sillä haluamme kehittää asumisen palveluita, ja kaupunkiasumista ylipäänsä, kertoo Asokotien toimitusjohtaja Jari Riskilä.

– Liiteriverkoston laajeneminen Suurpeltoon on meille mieluinen asia, sillä Asuntosäätiö on ollut mukana kehittämässä aluetta jo noin viidentoista vuoden ajan. Olemme rakennuttaneet Suurpeltoon useita asumisoikeus-, omistus- ja vuokra-asuntoja, ja tälläkin hetkellä alueelle on rakenteilla asuntoja, jotka valmistuvat ensi vuonna Henttaan Puistokadulle.

Espoo edustaa merkittävää osaa Asuntosäätiö-konsernin asuntokannasta, johon kuuluu noin 17 500 asuntoa. Asuntosäätiöllä on Suurpellossa tällä hetkellä lähemmäs 450 asumisoikeus- ja vuokra-asuntoa, ja kaiken kaikkiaan meillä on Espoossa noin 4 000 asuntoa.

Tutustu liiteriverkostoon sekä sen palveluihin:

Yhteyshenkilöt
 

Jari Riskilä, Asokotien toimitusjohtaja 
Puhelin: 020 161 2299 

Johanna Otranen, Asuntosäätiön markkinointi- ja viestintäpäällikkö 
Puhelin: 020 161 2292 

Harri Paloheimo, CoReorient Oy:n toimitusjohtaja 
Puhelin: 050 483 6388


VALITSE AJANKOHTAINEN